Supervisor Food & Beverage
- Home
- Supervisor Food & Beverage
Supervisor Food & Beverage
We beschikken over verschillende horeca gelegenheden waaronder een brasserie, beachbar, bar en snackbar. Daarnaast hebben wij een supermarkt waar wij ook de verantwoordelijkheid voor dragen.
Als supervisor F&B ben je, samen met het F&B team (Manager F&B, Chef-Kok en collega Supervisors), de spil binnen de diverse horecagelegenheden op het vakantiepark. Shinen, organiseren en gastvrijheid zijn woorden die je prikkelen en waarin je uitblinkt. Je zorgt ervoor dat onze gasten het ‘beleef het bijzondere’ gevoel optimaal ervaren. Je doet dit met een glimlach en bent de perfecte ondersteuning voor de collega’s op de werkvloer.
In het midden- en hoogseizoen ben je met name bezig met het aansturen van de verschillende horecagelegenheden en zorg je ervoor dat je collega’s optimaal hun werk kunnen doen. Je weet ze te motiveren, bij te sturen en te ondersteunen waar nodig. Je houdt overzicht en anticipeert snel. Hebben ze hun dag een keertje niet? Dan maak jij ze aan het lachen!
In het laagseizoen serveer je zelf de gerechten en drankjes uit. Samen met je collega Supervisors en de Manager F&B zorg je ervoor dat collega’s opgeleid worden om iedere dag onze gasten een optimale service te kunnen bieden.
Je geeft in het hoogseizoen leiding aan een team van 30-40 medewerkers en je rapporteert aan de Manager F&B. Uiteraard ben je niet bang om de handjes zelf uit de mouwen te steken!
Voor deze vacature is het aantal contracturen flexibel. Ook wanneer je op zoek bent naar een parttime leidinggevende functie in de horeca ben je van harte welkom!
Vakantiepark BreeBronne is een groeiende organisatie met als slogan “Beleef het bijzondere” en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.
Ben jij?
-
Leidinggevend op het gebied van horeca of in een soortgelijke branche, met MBO werk- en denkniveau;
-
Gemotiveerd, enthousiast en communicatief sterk in het Nederlands en het liefst ook in het Engels en het Duits;
-
Kundig en gastvrij van top tot teen;
-
Een efficiënte planner en goed in werkzaamheden coördineren;
-
Iemand die de touwtjes in handen neemt en keuzes durft te maken;
-
Goed met cijfers en analytisch sterk;
-
Op de hoogte van de HACCP-richtlijnen;
-
Op zoek naar een bedrijf met uniek karakter en een familiare sfeer;
Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste bij indiensttreding.
Dan bieden wij jou:
- Een jaarcontract, met de intentie tot een langdurige samenwerking;
- Een maandelijks rooster
- Een marktconform salaris in schaal 6 (minimaal EUR 2.746,65 bruto per maand op basis van fulltime) op basis van je kennis en ervaring word je ingeschaald (conform cao recreatie);
- 25 vakantiedagen op jaarbasis op basis van een fulltime dienstverband;
- Compensatie uren voor elk uur dat je op feestdagen werkt;
- Een unieke werkplek op een prachtig vakantiepark met korte lijnen, informele werksfeer, een gedreven en gezellig team en een loyale werkgever;
- Reiskostenvergoeding à €0,23 per km;
- Zondag toeslag welke maandelijks wordt uitbetaald;
- Gratis toegang of korting met je personeelspas bij diverse faciliteiten van de Hermans Groep, ook voor gezinsleden;
Zin in dit avontuur?
Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Kyra Tax (Manager Food & Beverage) ktax@breebronne.nl
Vragen? Stuur Kyra een mailtje of bel naar +31(0)77- 465 23 60.
Of vul ons sollicitatieformulier in: