Luxe vakantiewoningen // In de natuur

Luxe vakantiehuis in de natuur – Bos Cottage, Bos Cube en Bos Villa

Een luxe vakantiehuis midden in de natuur, en dan ook nog in Nederland? Dan zit je goed bij 5 sterren vakantiepark de BreeBronne. Perfect voor het gezin, samen met vrienden of opa en oma. Wil je het zelf ervaren? Bekijk de Bos Cottage, Bos Cube of Bos Villa. Unieke 4-6 persoons luxe vakantievilla’s voor een onvergetelijk weekend, een midweek of vakantie.

Vakantiehuis in een bosrijke omgeving

In Noord-Limburg ervaar je het ‘buitenland gevoel’, terwijl je toch dichtbij huis bent. Ons park bevindt zich in een bosrijke omgeving met Duitsland en België op steenworp afstand. Na een dag fietsen, wandelen of leuke uitstapjes is het lekker ‘thuiskomen’ in je luxe vakantievilla.

Unieke vakantiewoning op de Breebronne boeken? Dit is waarom:

✓ Een van de meest luxe huisjes in Nederland
✓ Subtropisch zwembad
✓ Hartvormig meer op de camping met glijbaan
✓ Gratis animatieteam
✓ 500m2 Indoor speelruimte
✓ Fiets- en wandelroutes
✓ Diverse buitenspeeltuinen
✓ Beachbar met strand

Onze luxe vakantievilla’s die opgaan in de natuur, gebouwd van duurzame materialen:

Verblijf in een Bos Cube

Comfort voert de boventoon en daarom behoort de Bos Cube tot de meest luxe vakantiewoningen in Nederland. De Bos Cube is gebouwd met duurzaam materiaal, en kent een hoge isolatiewaarde. Zo is het in de zomer én winter heerlijk vertoeven. Ervaar de Limburgse gezelligheid op ons 5 sterren vakantiepark.

Deze 4-persoons Bos Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Verblijf in een Bos Cube midden in de natuur
Verblijf in een Bos Villa midden in de natuur

Verblijf in een Bos Villa

De Bos Villa behoort tot de meest luxe vakantiewoningen in Nederland. Het staat garant voor ultiem genieten, midden in de natuur. Op ons 5 sterren vakantiepark beschikken we over een beperkt aantal luxe Bos Villa’s.

6-persoons Bos Villa bekijken.
4-persoons Bos villa bekijken.

Verblijf in een Bos Cottage

De Bos Cottage schaart zich in het rijtje van luxe en duurzame vakantiewoningen. Door de grote raampartijen waan je jezelf zowel binnen als buiten in het bos. Ook de sfeervolle inrichting van de villa geeft een ultiem vakantiegevoel.

4-persoons Bos Cottage bekijken.
6-persoons Bos Cottage bekijken.

Verblijf in een Bos Cottage midden in de natuur

In de omgeving van vakantiepark Breebronne

Door de grote raampartijen van je vakantiewoning heb je zowel binnen als buiten het gevoel dat je midden in het bos zit. Maar vergeet vooral niet de omgeving te verkennen. Wandelen, fietsen, wielrennen of mountainbiken: trek er op uit en beleef de mooiste avonturen in de prachtige omgeving van Noord-Limburg.

Fietsen, wandelen en mountainbiken

In Nationaal Park De Maasduinen wandel je over korte of lange wandelroutes en bij Nationaal Park De Groote Peel geniet je van 1400 hectare wonderschone natuur vol wandelpaden. Ook een wielertocht door de Groote Peel is mogelijk. Liever op de mountainbike? Race door de bossen en heide bij Plasmolen, Groesbeek en Mook. Vanwege de uitdagende natuur, de spectaculaire routes en de prachtige natuur is het avontuurlijk voor jong en oud. Ben je een bloemen- en plantenliefhebber? Bezoek Kasteeltuinen Arcen, gelegen in Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg.

Waarom een luxe vakantiehuis op de Breebronne een goed idee is:

✓ Google score 4,2 / 5,0
✓ Zoover score 8,5
✓ Kandidaat beste gezinscamping van Nederland
✓ 5 sterren vakantiepark
✓ 10 extreem luxe vakantiehuizen