Een onvergetelijke zomervakantie bij BreeBronne

In de bosrijke omgeving van BreeBronne kunt u tijdens de zomervakantie heerlijk genieten en samen herinneringen maken. De ruim ingerichte vakantiehuizen liggen er prachtig bij. Soms in de zon, dan weer in de schaduw. Ideale gelegenheid om met het gezin, familie of vrienden vakantie te vieren. Geniet van een heerlijk verblijf in één van onze unieke vakantiewoningen.

Bos Villa vakantiewoning tijdens de meivakantie

Verblijf in een Bos Villa

De Bos Villa behoort tot de meest luxe vakantiewoningen in Nederland. Het staat garant voor ultiem genieten, midden in de natuur. Op ons 5 sterren vakantiepark beschikken we over een beperkt aantal luxe Bos Villa’s.

Deze 6-persoons Bos Villa is een luxe vakantiewoning met drie slaapkamers.

Bos Cube vakantiewoning tijdens de de meivakantie

Verblijf in een Bos Cube

Comfort voert de boventoon en daarom behoort de Bos Cube tot de meest luxe vakantiewoningen tijdens de meivakantie. De Bos Cube is gebouwd met duurzaam materiaal, en kent een hoge isolatiewaarde. Zo is het tijdens de meivakantie heerlijk vertoeven. Ervaar de Limburgse gezelligheid op ons 5 sterren vakantiepark.

Deze 4-persoons Bos Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Water Cube unieke vakantiewoning tijdens de meivakantie

Verblijf in een Water Cube

De Water Cube is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen aan het water en komt er zelfs royaal (12 meter) overheen. Daardoor lijkt het alsof je op een zwevend terras boven het water zit, hoe leuk wil je het hebben tijdens de meivakantie?

Deze 4-5 persoons Water Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Verblijf in een Bos Cottage midden in de natuur

Verblijf in een Bos Cottage

De Bos Cottage schaart zich in het rijtje van luxe en duurzame vakantiewoningen. Door de grote raampartijen waan je jezelf zowel binnen als buiten in het bos. Ook de sfeervolle inrichting van de villa geeft een ultiem vakantiegevoel.

Deze 4 of 5 persoons Bos Cottage is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Wat is er te doen tijdens de zomer op vakantiepark BreeBronne?

Neem een duik in het subtropisch zwembad, laat je verrassen door het animatieteam of sla een hole-in one op de 18 holes minigolfbaan. Ook in de recreatieruimte of de 500m2 indoor speelruimte vermaken de kids zich optimaal. En jullie als ouders dan? Die kunnen heerlijk vertoeven in de beachbar, eten in restaurant Mama Italia, Bistro de Bron of langs de Foodplaza met diverse foodtrucks.

Er op uit in de omgeving tijdens de zomervakantie

Vakantiepark BreeBronne bevindt zich niet voor niets op deze unieke locatie, want ook in de omgeving is er volop avontuur te beleven. Van attractiepark Toverland tot Zoopark Overloon en van een huis bouwen met Bob de Bouwer tot Outlet Roermond. Ook de sfeervolle kasteeldorpjes Baarlo en Kessel zijn een bezoek meer dan waard.