Er lekker tussenuit tijdens Pasen

In de bosrijke omgeving van BreeBronne is het tijdens de Pasen heerlijk vertoeven. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling en paaseieren zoeken met het animatieteam. Maak optimaal gebruik van je Paasweekend. Ideale gelegenheid om met het gezin, familie of vrienden vakantie te vieren. Geniet van een ruim en gezellig ingericht verblijf in één van onze unieke vakantiewoningen.

Bos Villa vakantiewoning tijdens Pasen

Verblijf in een Bos Villa

De Bos Villa behoort tot de meest luxe vakantiewoningen in Nederland. Het staat garant voor ultiem genieten, midden in de natuur. Op ons 5 sterren vakantiepark beschikken we over een beperkt aantal luxe Bos Villa’s.

Deze 6-persoons Bos Villa is een luxe vakantiewoning met drie slaapkamers.

Bos Cube vakantiewoning tijdens de Paasvakantie

Verblijf in een Bos Cube

Comfort voert de boventoon en daarom behoort de Bos Cube tot de meest luxe vakantiewoningen tijdens de Paasvakantie. De Bos Cube is gebouwd met duurzaam materiaal, en kent een hoge isolatiewaarde. Zo is het tijdens Pasen heerlijk vertoeven. Ervaar de Limburgse gezelligheid op ons 5 sterren vakantiepark.

Deze 4-persoons Bos Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Wat is er te doen tijdens Pasen op vakantiepark BreeBronne?

Neem een duik in het subtropisch zwembad, laat je verrassen door het animatieteam of sla een hole-in one op de 18 holes minigolfbaan. Ook in de recreatieruimte of de 500m2 indoor speelruimte vermaken de kids zich optimaal. En jullie als ouders dan? Die kunnen heerlijk vertoeven in de beachbar, eten in restaurant Mama Italia, Bistro de Bron of langs de Foodplaza met diverse foodtrucks.

Er op uit in de omgeving tijdens Pasen

Vakantiepark BreeBronne bevindt zich niet voor niets op deze unieke locatie, want ook in de omgeving is er volop avontuur te beleven. Van attractiepark Toverland tot Zoopark Overloon en van een huis bouwen met Bob de Bouwer tot Outlet Roermond. Ook de sfeervolle kasteeldorpjes Baarlo en Kessel zijn een bezoek meer dan waard.