Er lekker tussenuit tijdens Herfstvakantie

In de bosrijke omgeving van BreeBronne is het tijdens de Herfstvakantie heerlijk vertoeven. De blaadjes vallen van de bomen, de kleuren van de natuur veranderen en het wordt frisser buiten. Dit is het ideale moment om er lekker met je gezin of de hele familie op uit te trekken. Overdag kun je de prachtige omgeving ontdekken en ‘s avonds samen lekker op de bank ploffen. Klinkt ideaal toch? Geniet van een ruim en warm ingericht verblijf in één van onze unieke vakantiewoningen.

Verblijf in een Water Cube

De Water Cube is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen aan het water en komt er zelfs royaal (12 meter) overheen. Daardoor lijkt het alsof je op een zwevend terras boven het water zit, hoe leuk wil je het hebben?

Deze 4-5 persoons Water Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Bos Cube vakantiewoning tijdens de Paasvakantie

Verblijf in een Bos Cube

Comfort voert de boventoon en daarom behoort de Bos Cube tot de meest luxe vakantiewoningen tijdens de Herfstvakantie. De Bos Cube is gebouwd met duurzaam materiaal, en kent een hoge isolatiewaarde. Zo is het tijdens de Herfst heerlijk vertoeven. Ervaar de Limburgse gezelligheid op ons 5 sterren vakantiepark.

Deze 4-persoons Bos Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Bos Villa vakantiewoning tijdens Pasen

Verblijf in een Bos Villa

De Bos Villa behoort tot de meest luxe vakantiewoningen in Nederland. Het staat garant voor ultiem genieten, midden in de natuur. Op ons 5 sterren vakantiepark beschikken we over een beperkt aantal luxe Bos Villa’s.

Deze 6-persoons Bos Villa is een luxe vakantiewoning met drie slaapkamers.

Wat is er te doen tijdens de Herfst op vakantiepark BreeBronne?

Neem een duik in het subtropisch zwembad, laat je verrassen door het animatieteam of sla een hole-in one op de 18 holes minigolfbaan. Ook in de recreatieruimte of de 500m2 indoor speelruimte vermaken de kids zich optimaal. En jullie als ouders dan? Die kunnen heerlijk eten in restaurant Mama Italia of Bistro de Bron.

Er op uit in de omgeving tijdens de Herfstvakantie

Maakt u zich nog zorgen om de temperatuur tijdens de herfst? Nederland blijft Nederland. Dus het weer blijft onvoorspelbaar. Gelukkig hebben wij voor ieder weer genoeg te doen in de omgeving als uitvalsbasis.

Vakantiepark BreeBronne bevindt zich niet voor niets op deze unieke locatie, want ook in de omgeving is er volop avontuur te beleven. Van attractiepark Toverland tot Zoopark Overloon en van een huis bouwen met Bob de Bouwer tot Outlet Roermond. Ook de sfeervolle kasteeldorpjes Baarlo en Kessel zijn een bezoek meer dan waard.