Luxe vakantiewoningen // Aan het water

Luxe vakantiehuis aan het water – Water Cube

Wil je echt even ‘loslaten’ en genieten van prachtig uitzicht over het water? Boek dan een luxe vakantiehuis van 4-6 personen aan het water in Noord-Limburg. Vanuit je Water Cube of Water Villa, zie je de eenden en zwanen voorbij dobberen. We zijn zelfs bezig met kreekje om vakantiewoningen aan te leggen. Hierdoor creëren we net klein Venetië. Hoe leuk is dat: met een bootje of waterfiets je warme broodjes en verse koffie ophalen.

De bron van 5 sterren vakantiepark Breebronne

De Breebronne is een hartvormige bron van water en staat bekend vanwege de bron. Het water wordt er ter plekke omhoog gepompt en is zelfs geschikt als drinkwater. Verder kan je er heerlijk zwemmen en beschikt het meer over een strandbad met glijbaan. Binnenkort worden er bij de filter en de pomp rondleidingen gegeven. En om het feest echt compleet te maken brouwen we ons eigen bier met dit zuivere bronwater.

Unieke vakantiewoning op de Breebronne boeken? Dit is waarom:

✓ Een van de meest luxe huisjes in Nederland
✓ Subtropisch zwembad
✓ Hartvormig meer op de camping met glijbaan
✓ Gratis animatieteam
✓ 500m2 Indoor speelruimte
✓ Fiets- en wandelroutes
✓ Diverse buitenspeeltuinen
✓ Beachbar met strand

Luxe vakantiehuis aan het water - Water Cube

Verblijf in een Water Cube

De Water Cube is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen aan het water en komt er zelfs royaal (12 meter) overheen. Daardoor lijkt het alsof je op een zwevend terras boven het water zit, hoe leuk wil je het hebben?

Deze 4-5 persoons Water Cube is een luxe vakantiewoning met twee slaapkamers.

Een omgeving om van te watertanden

In de omgeving van je luxe vakantiehuis is het een echt watersportparadijs: zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën en kayakken behoort tot de mogelijkheden. Wil je het nog avontuurlijker? Dan kan je er ook waterskiën en wakeboarden. Doe je het liever iets rustiger aan? Dan is een rondvaart over de Maas en de Maasplassen een aanrader. De Maasplassen zijn perfect om met een zeilboot, jacht of sloep te verkennen. Ook kun je ontspannen sloepvaren vanuit het romantische Maasdorp.

Waarom een luxe vakantiehuis op de Breebronne een goed idee is:

✓ Google score 4,2 / 5,0
✓ Zoover score 8,5
✓ Kandidaat beste gezinscamping van Nederland
✓ 5 sterren vakantiepark
✓ 10 extreem luxe vakantiehuizen