September arrangement 2022

Wil je nog even lekker nagenieten van alles wat BreeBronne te bieden heeft? Kies dan voor een september arrangement en geniet van 2 september t/m 2 oktober van BreeBronne wanneer je maar wilt!

September arrangement
02-09-2022 t/m 02-10-2022

Het naseizoen, ik hou er van! Tuurlijk moeten gezinnen met schoolgaande kinderen rekening houden met de vakantieperiode, maar waarom kiezen we er voor om bewust te gaan wanneer iedereen al gaat? Wij nemen u mee in de voordelen van op vakantie gaan in het naseizoen. Een aanrader voor iedereen!

In het naseizoen geniet u van de rust

Dat kan in het hoogseizoen natuurlijk ook, maar dan met iets meer mensen. Doordat in het laagseizoen vaak nog niet alle plaatsen bezet zijn op ons vakantiepark, is het een stuk rustiger. Heerlijk, vakantie is er ten slotte ook voor om even bij te komen. Op ons vakantiepark bieden wij dezelfde faciliteiten aan als in het hoofdseizoen, alleen hoeft u dit nu met minder mensen te delen. Wanneer u zin heeft in vertier, is er genoeg te zien en te doen op en om ons vakantiepark. Fietsen of wandelen in de prachtige omgeving is zeker een aanrader. Daarnaast kunt u verschillende gezellige plaatsen bezoeken en staat u in een mum van tijd in Toverland.

In het naseizoen hoeft u niet in de rij te staan

Op vakantie in het naseizoen betekent: niet meer in de rij! Geen massa’s mensen, gewoon lekker rustig aan. Tuurlijk houden wij rekening met de hoeveelheid van personeel die wij inzetten in het hoogseizoen om zo rijen te voorkomen.

Ons park is aangepast op alle weersomstandigheden

Maakt u zich nog zorgen om de temperatuur in het naseizoen? Nederland blijft Nederland. Dus het weer blijft onvoorspelbaar. Gelukkig is ons park hierop aangepast. Zo hebben wij bijvoorbeeld:

  • met een subtropisch binnenzwembad
  • de vernieuwde bistro, het sfeervolle terras
  • diverse buitenspeeltuinen
  • indoorspeeltuin mini-Ballorig, speelhonk voor de oudere jeugd
  • fiets- en wandelroutes
  • het heerlijke zandstrand
  • Animatie tijdens de weekenden en vakanties

heeft BreeBronne alles voor een dagje weg, weekendje weg of een complete vakantie.

Boek het september arrangement

Stuur een e-mail of bel 077 465 23 60 om dit arrangement via de receptie te boeken of de prijs op te vragen .

Al onze arrangementen: