Bree aan Zee

Welkom bij Bree aan Zee 

Bij Bree aan Zee vier je vakantie voor één dag! Bouw een enorm zandkasteel, roetsj keer op keer van de meterslange glijbaan of graaf je papa in terwijl hij lekker bruin ligt te bakken. De mogelijkheden op zo’n mooi strand zijn onbeperkt. Voor verkoeling spring je in het kraakheldere water.

Het strandbad heeft een geleidelijk toenemende diepte en een drijflijn op het punt waar het dieper wordt dan 1.40 meter. Ook is er een speciale ondiepe kinderbaai waarin zorgeloos gespeeld kan worden; veiligheid voor alles!

Bij Café De Bron kunt u terecht voor drankjes, ijsjes en chips. Dagelijks geopend van 10 - 17 uur. Het natuurbad is elke zomerse dag geopend vanaf 10.00 uur. Download hier de volledige huisregels.


In verband met schelpjes of steentjes adviseren wij om waterschoenen te dragen.


Entree prijzen

€ 5,- voor kinderen (vanaf 4 jaar) en volwassenen
€ 4,- voor inwoners van Peel & Maas op vertoning van een kortingspas

Op drukke dagen kunt u een entreebewijs kopen bij de ingang van het park. Indien de ticketbooth niet bemand is kunt u een entreebewijs kopen in de receptie.

* korting wordt verstrekt op vertoon van een kortingspas, gratis verkrijgbaar bij de ticketbooth van Bree aan Zee of receptie van BreeBronne op vertoon van legitimatiebewijs.

buitenbad
buitenbad-1
buitenbad-2